Winstdelen bijhouden in ons dashboard voor jouw bedrijf

Overzicht voor deelnemers

Je kunt de winstdelen voor je bedrijf bijhouden via ons dashboard. Hierdoor hebben alle deelnemers via hun eigen link zicht op hun eigen winstdelen en rendement en hoeveel winstdelen voor het bedrijf zijn uitgegeven.

deelnemerspagina

Voor jou als beheerder

Als beheerder heb je een eigen pagina met daarin het overzicht van alle deelnemers, overeenkomsten en andere gegevens.

Je kunt nieuwe deelnemers toevoegen en voor elke deelnemer zijn of haar gegevens beheren. Als je nieuwe winstdelen toekent aan een deelnemer dan krijgt deze automatisch bericht.

Wanneer dat nodig is kun je de op basis van een nieuwe bedrijfswaardering de winstdeelprijs aanpassen en alle deelnemers een bericht sturen.

Voor investeerders

Wil je een breed publiek uitnodigen om te investeren in je bedrijf? Dan kun je hun doorleiden naar jouw specifieke investeringspagina waar ze kunnen aangeven hoeveel ze willen investeren. Via een email krijgen ze direct een link naar hun winstdeelovereenkomst en de betaalgegevens.

Jouw investeerders betalen rechtstreeks aan jou. Er is geen commissie, je betaalt voor het dashboard alleen een vast bedrag per deelnemer per jaar. Het eerste jaar gebruik is inbegrepen bij het implementatie traject.

Geïntegreerde ondertekening

Iedereen die aan Winstdelen deelneemt krijgt eerst een link naar de deelnemersovereenkomst. Deze kunnen ze online tekenen en downloaden als pdf.

Ik maak de overeenkomst op maat voor ieder bedrijf, als onderdeel van het Winstdelen implementatie traject. Als er meer eigenaren zijn, is er voor hen nog een aparte verklaring waarin ze instemmen met de Winstdelen principes.

Je eigen demo-dashboard

Probeer het dashboard zelf. Maak met enkel je voornaam en emailadres een account als beheerder aan voor een fictief bedrijf.

    Je voornaam:

    Je email adres: